tiistai 26. maaliskuuta 2013

Yrittäjyyden hehkutusta vai tiukkaa puurtamista?

Yrittäjyyttä - kuten kaikkia intohimoja - tulee aika ajoin hehkuttaa ja luoda tiettyä hypeä. Kohta taas se aika vuodesta koittaa, kun Lohjalle kokoontuu reilut 60 NY Vuosi yrittäjänä -opinto-ohjelmassa mukana olevaa nuorta yrittäjänalkua yrittäjyyskasvatusta toteuttavine opettajineen ja kannustavine tukijoukkoineen. Silloin mitellään paremmuudesta ja näytetään omaa osaamista. Syntyy huikeita hehkutuksen hetkiä! Ilonkiljauksia, mutta myös pettymyksen pimentämiä kasvoja. Mutta päällimäisenä kuitenkin lienee ilo olla ja tehdä yhdessä, väsymyksestä huolimatta.

Yrittäjänä toimiessaan ei paljon hehkuttelulle liikene voimia saatika aikaa. Tekemiseen kuluu aikaa ja voimavaroja, kuten kuuluukin. Siitä ovat monesti juhlat kaukana, kun välttämättömiä paperihommia vääntää yömyöhään. 

Kuitenkin tekemisessä onnistumiset palkitsevat, kun asiakas antaa myönteistä palautetta. Siinä on hymy herkässä. Näitä hetkiä toivoo kaikille yrittäjille - ja erityisesti nuorille yrittäjyyttä kokeileville. 


Jaksamista kaikille kirjanpidon, tulos- ja taselaskelmien sekä veroilmoitusten kimpussa kamppaileville ja onnea ja menestystä 8.-9. huhtikuuta Lohjalle Uskalla yrittää -finaaliin kokoontuville nuorille yrittäjäplantuille!