perjantai 3. helmikuuta 2012

Eilen sanoin innolla odottavani, mitä päivä tuo tullessaan. En pettynyt! Nuorten esitelmät olivat fantastisia, kunnianhimoisia ja hyvin harjoiteltuja. Kun aikaa oli varattu tunti, sitä meni kaksi. Kirjallista koetta lyhennettiin. Mutta välissä käytiin Borgå Gymnasiumin Runebergin-päivän kokoontumisessa, jossa koulun omat runokilpailuun osallistuneet palkittiin. Wautsi, mitä runoja! Kun sitten sai vielä antaa voittajalle myöhemmin iltapäivällä suullisen kokeen suorittamisesta napakymppipalautetta, kaveri sanoi, että tässähän vallan punastuu. On meillä loistavia nuoria!

Onneni kukkuloilla tulin luvanneeksi opiskelijoille järjestäväni Kalevalan päivän ja oman syntymäpäiväni kunniaksi koulussamme suomenkielisen kalevala-aiheisen runokilpailun. Jotkut jopa innostuivat. Yksi kaveri suorastaan peräänkuulutti sitä, kun mielestään kirjoittaa paremmin suomea kuin ruotsia. Kun sitten kerroin asiasta äikän opettajalle - tuli kylmää vettä niskaan! Ei nyt sentään ruveta järjestämään liikaa runokilpailuja! Että jotkut opettajat voivatkin moukaroida päätään nostavat maahan. No, ei siitä kannata lannistua - eikun yrittämään vaan!

Ja ensi viikolla on luvassa lisää loistavaa. Tiistaina 7.2.2012 Porvossa järjestetään Uudenmaan alueelliset Vuosi Yrittäjänä -messut. Niissä on jälleen kerran vuorenvarmasti luvassa suuria onnentunteita. Paikka on kauppakeskus Lundi, kellonaika 9-14. Siellä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti