torstai 9. helmikuuta 2012

Onnistuneet Nuori Yrittäjyys -messut!

Oli tiistaina 7.2. mahtava päivä! Koko päivä meni kuin siivillä - aivan liian nopeasti, kuten joka vuosi. Haluaisi NY-messupäivän jatkuvan ikuisesti, koska ikinä ei ehdi jututtaa kaikkia upeita nuoria ja tutustua tarpeeksi hyvin heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa.

Myöskään NY-opettajille ja vieraileville opettajille ei riitä tarpeeksi aikaa ja huomiota. Puhumattakaan kaikista paikalle osuvista yrittäjistä. Meillä oli Porvoossa taitavia tuomareita, jotka tekivät tärkeää ja jättiarvokasta työtä.

Kun on onnensa kukkuloilla, tunteen haluaa jakaa kaikkien kanssa ja välittää niille, jotka eivät päässeet paikalle. Koko maailmalle haluaa toitottaa tätä NY-yrittäjyyden ilosanomaa! On mukava tavata vanhoja ja uusia tuttuja, vaihtaa kuulumisia ja suunnitella uusia kujeita ja yhteistyökuvioita. Yrittäjyyskasvatus on yhdistävää ja rajoja rikkovaa toimintaa, johon on helppo tulla mukaan. Aina on jotain jaettavaa jonkun kanssa!
NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma on vain yksinkertaisesti upeimpia oppimismenetelmiä, johon olen tutustunut! Vaikka jotkut opiskelijat jäävät hitusen taka-alalle ja kainostelevat asiakkaisiin tarttumista, huomaa päivän aikana AINA valtavaa kehitystä. Kaikki oppivat jotakin!

Myös opettajille NY-messut on upea tilaisuus, josta saa uusia ideoita, uusia kontakteja - ja oppii tekemään tiettyjä asioita seuraavalla kerralla ehkä vähän toisin. Aina jotain tarttuu hyppysiin.

On myös upeaa todistaa, miten NY-tuomarit urakkansa tehtyään sormet syyhyen harppovat ständiltä toiselle tekemässä upeita ostoksia. Kyllä NY-messuilla kannattaa käydä!

Itse olen iloinen, että olen saanut apua ja yhä useampi yrittäjät, elinkeino- ja työelämän edustaja tutustuu konseptiin tuomaroinnin kautta.

Ensi vuonna tiedän, että meillä on YES-keskuksen kanssa vuorenvarmasti uusia yhteistyökumppaneita toteuttamassa näitä alueellisia NY-messuja.

Myös osallistujat ovat ensi vuonna uudet. Jopa opettajajoukossa tapahtuu muutoksia ja uusia kouluja tulee mukaan toimintaan. Minä uskon - siksi asiat myös käyvät toteen! Unelmat kantavat meitä!

- Onnellisesti väsynyt, mutta kiitollisena touhussa mukana oleva Tomi
 
Kaikki kuvat: Mirja Ahvenainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti